Alulról építkezve…

Kisgyerekes családok kezdeményezésére teljesen alulról építkezve indult útjára civil kezdeményezésünk, melynek célja, hogy bizonyítsuk, mindannyian képesek vagyunk tenni a globális felmelegedés ellen, sőt kötelességünk is. Többen mondják, hogy ők túl kicsik ehhez. De éppen fordítva ezt a harcot CSAK alulról tudjuk megvívni.

Célunk, hogy gyerekeinknek példát mutatva apró, de fontos lépésekkel váljunk tevékeny részeseivé ennek a klímaharcnak, miközben megtanítjuk nekik, hogy csakis a természettel összhangban és együttműködve létezhetünk.

A 15 éve működő Alapítvány korábban főként halmozottan hátrányos helyzetű gyerekekkel foglalkozó nonprofit szervezetként dolgozott, ezt a tevékenységét a mai napig gyakorolja, létrehozta az immár 7 éve nagy sikerrel működő Somnakaj gypsy musicalt (Szakcsi Lakatos Béla, Falusi Mariann, Papadimitriu Athina, Trokán Anna és sok más neves előadó részvételével). Mára az egyik legfontosabb tevékenysége a természet -és környezetvédelem lett. Ezen belül a természetes előhelyek létrehozása és a környezettudatos szemléletformálás, ismeretterjesztés lett a kiemelt célja az alapítványnak.