Kérlek segíts hogy több fát ültethessünk

Kisgyerekes családok összeálltunk, és magunk mellé vettünk szakembereket, mert aggódunk a gyerekeink jövője miatt. Tenni szeretnénk valamit!  Másfél hónap alatt komoly szakmai stáb alakult körülöttünk. Klimaszakértők, famentők, erdészek, méhészek stb.
Az első időszakban saját forrásból vettünk 400 fát: kőrist, diófát, nyárfát, császárfát, eperfát, ezüsthársfát és számos itthon honos cserjét. Szereztünk ültetésre alkalmas területeket, olyanokat, ahol majd gondjukat is viselik a fáknak. Iskolák, óvodák, lovardák, legelők, magánterületek. Olyan fákat ültetünk, amelyek őshonosak, igénytelenebbek, viszont gyorsan nőnek, és relatív sok oxigént bocsátanak ki.
A földlabdásokat ősz elején ültetjük el, a többit ősszel. Az ültetésekre mi hozzuk a fákat, az önkénteseknek ezzel nem kell vesződniük. Nagyobb mennyiségben olcsóbban is hozzájutunk a csemetékhez, mintha egyenként szereznénk be őket.
Örülünk neki, ha támogatni tudod, hogy minél több fát ültethessünk! Adomány formájában van erre lehetőség itt, a honlapon – paypallal vagy bankkártyás fizetéssel finanszírozhatod egy, öt vagy akár kétszáz facsemete megvásárlását.
Az átláthatóság érdekében a felajánlott összegekről (név nélkül) és azok felhasználásáról negyedévente beszámolót készítünk, amelyet honlapunkon közzéteszünk.
Non-profit szervezetként működünk (TÁMASZ-2005 Alapítvány), immár 12 éve, eddig főként halmozottan hátrányos helyzetű gyerekekkel foglalkoztunk, és természetesen környezetvédelemmel.
Önkéntesnek jelentkezni az egyes faültetési eseményekre való helyfoglalással tudtok. Ezeket a Facebook oldalunkon, az események között találjátok.
Köszönünk mindent, és nagy szeretettel várjuk azokat, akik csatlakoznak hozzánk!

Stromajer Andrea, Stromajer Dávid, Rózsa Melinda, Palika Éva, Matlák Ádám, Zsigri Gabriella, Ámon Tamás és sokan mások 🙂

10 000 Ft
Personal Info

Donation Total: 10 000Ft